Vi Tilbyder

VISUEL IDENTITET

HAR DIN VIRKSOMHED BRUG FOR EN NY OG UNIK VISUEL IDENTITET?

Din visuelle identitet har et formål. Det er essentielt at din virksomhed tager sig rigtigt ud for at have den ønskede effekt hos målgruppen. Den visuelle identitet har direkte indflydelse på virksomhedens genkendelighed, omdømme og popularitet i målgruppen. Det er vigtigt at holde fokus på, hvordan din corporate identity positionerer sig i forhold til dine konkurrenter – og hvordan du kan skille dig ud.

Et brand er opbygget af de forventninger, minder, historier og relationer som tilsammen danner grundlag for kundens beslutning om at vælge din service eller dit produkt frem for et andet. Når du har valgt os som designpartner kan du trygt slappe af. Vi forvandler dine idéer til et design, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Alle virksomheder har en historie at fortælle. Vores job er at skabe en visuel identitet, der skaber værdi ved at fortæller jeres historie på en god og betydningsfuld måde – og som skaber et stærkt brand.

DU FÅR

KOMPLET DESIGNMANUAL

Designmanualen er en guide med en tydelig beskrivelse af virksomhedens forskellige designelementer: logo, fonte, farver, billedstil mv. Den indeholder også retningslinjer for brugen af disse elementer. Desuden indeholder den information om grafisk kommunikation som brochurer og hjemmeside, samt retningslinjer for det daglige grafiske arbejde.

BRUG AF LOGOET

Logoet er virksomhedens identitet. Det er med til at give genkendelighed hos din målgruppe og dine konkurrenter. Ethvert logo bør være unikt, og det er vigtigt at vælge et logo, der vil have positiv indflydelse på virksomhedens omdømme. Det er meget vigtigt at vælge de rette størrelser, farver og symboler til dit logo – det skal sende et budskab til den, der ser det. Det skal desuden være smukt og fængende. Det skal få din målgruppe til at huske dig.

Typografi

Den måde din tekst tager sig ud på, kaldes typografi. Det er meget vigtigt at din tekst er smuk og fængende. Vi sikrer, at typografien på din hjemmeside passer sammen med det samlede design og farveskema.

TYPOGRAPHY

Farver

Farver spiller en stor rolle i forhold til at gøre din hjemmeside attraktiv og unik. Det er vigtigt at vælge farver, der giver din hjemmeside et ordenligt og imponerende udtryk. Vi bruger den nødvendige tid på at udvælge netop de farver, der passer til din virksomheds visuelle udtryk. Vi udvælger forskellige farvesammensætninger og udfører tests for at se, hvilke der tager sig smukkest ud.

COLORS

Eksempler

Vi tilbyder en række andre ydelser, der kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed: indhold til Sociale Medier, opsætning af Facebook-side, LinkedIn-side og materiale til trykte medier. Kundetilfredshed er vores førsteprioritet, og derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores kunder for at kunne bruge deres idéer i det endelige design.

EXAMPLES

KLIK HER, OG LÆS MERE OM

VORES HJEMMESIDE DESIGN

OG UDVIKLING

LAD OS KOMME I GANG !

BG DESIGN

+45 52 19 15 05

info@bgdesign.dk