Vi Tilbyder

VI UDVIKLER SKRÆDDERSYET HJEMMESIDER

HVORFOR HAR DU BRUG FOR

EN SKRÆDDERSYET HJEMMESIDE

En unik, tilpasset hjemmeside skiller sig ud og sikrer, at kunderne lægger mærke til dig i feltet af konkurrenter. Det har du brug for, for at kunne udvide din virksomhed. Dit tilpassede design sikrer dig en unik identitet og udstråler dine kerneværdier. Dét øger chancen for at nå dine mål.

VI UDVIKLER OGSÅ

UNIKKE WEBSHOPDESIGNS

4 SKRIDT

MOD DIT NYE HJEMMESIDE DESIGN

En tilpasset hjemmeside skabes med udgangspunkt i dine behov. Vi stiller dig forud for planlægningen af projektet en række spørgsmål for at bestemme dit fokus og dine mål. Ud fra dem opbygger vi et design, der henvender sig specifikt til din målgruppe. Ud fra det overordnede design tilpasser vi siden ift. din visuelle identitet. Det gør vi med valg af farver, fonte, billed- og designstil.

Designprocessen starter med at skabe en wireframe. Det er en en arbejdstegning over, hvordan forskellige elementer skal placeres på din side. I wireframen indgår bl.a. logoplacering, header, footer, navigation og indholdselementer. I denne del af processen arbejder man med det flow, brugeren oplever, og sikrer den gode brugeroplevelse. Efterfølgende bruges wireframen som udgangspunkt for det faktiske design. I denne del af processen arbejder vi tæt sammen med kunden og sikrer, at deres tanker og idéer bliver indarbejdet i det endelige resultat. Her færdiggører vi valget af farver, fonte billeder mv., så siden leverer visuelt effektiv kommunikation. Når designet er færdiggjort, leverer vi en billedfil af resultatet til kunden, så de får mulighed for at kaste et første blik på deres fremtidige hjemmesidedesign.

I tredje fase forvandler vi designet til en funktionel hjemmeside. Denne del af processen inkluderer programmering (HTML, CSS3, JQuery, PHP og en smule MySQL). Forskellige elementer kan kræve forskellig opbygning, og derfor bruges flere forskellige kodesprog. Et tilpasset hjemmesidedesign kræver mere arbejde end en template-baseret – fordi vi bygger alting op fra bunden, så det matcher dine behov helt præcist.

Når vi er færdige med programmeringen, genererer vi en midlertidig url til hjemmesiden. Her kan kunden se sin nye side før launch og sikre sig, at alt er, som det skal være. Vi sørger for korrekturlæsning og test af interlinking mellem de forskellige sider, ligesom vi sikrer os, at siden er responsiv og mobilvenlig. Når vi er enige om, at det hele spiller, er det tid til at lancere den.

KLIK HER, OG SE VORES

FORSKELLIGE DESIGNS

TIL ONLINE OG OFFLINE MARKEDSFØRING

LAD OS KOMME I GANG !

BG DESIGN

+45 52 19 15 05

info@bgdesign.dk