Vi Tilbyder

OM OS

WEBBUREAU MED BASE I ODENSE

EN DIGITAL REJSE PÅ FØRSTE KLASSE

BG Design er et levende designbureau med base i hjertet af Odense. Efter mange år som unge entreprenører, har vi etableret os som et bureau i konstant vækst og udvikling. Vi er et kreativt og stærkt team som alle hver især brænder for programmering og optimering af virksomheders online performance. Derfor har vi specialiseret os i tre kerneområder: design, programmering og online markedsføring. Det betyder, at vi udvikler din hjemmeside samtidig med, at vi hjælper dig med at markedsføre den online og sørger for, at den bliver set. Det giver ikke mening at have en smuk hjemmeside, hvis den aldrig bliver set.

HVEM ER VI?

Vi er et webbureau bestående af et hold nyuddannede unge designere og udviklere. Vi tilbyder små og mellemstore virksomheder en bred palet af webservices. Heriblandt specialdesignede hjemmesider i høj kvalitet, hjemmesideudvikling og social media marketing. Vores kunder spænder fra mindre iværksættervirksomheder til større brands. Uanset hvilken forretning, du har, hjælper vi dig med at performe bedre online – ligesom vi har gjort det for vores kunder.

VORES MISSION

Tiltalende hjemmesider med gode flows og brugerflader kan flytte folk fra besøgende til kunder. Det kan du opnå ved at overlade opgaven til vores eksperter.

Vi starter arbejdet med det samme, når du vælger os som din partner. Vi udforsker dine ønsker og behov for at lære din virksomhed og din målgruppe at kende. Vores projektleder vil bevare en tæt kontakt til jer gennem hele processen, så jeres ønsker og idéer kommer frem til de grafiske eksperter og bliver tydelige i det færdige produkt.

Vores designeksperter er hele tiden opdateret på de nyeste markedstrends og arbejder hårdt for at sikre jer en unik og helt rigtig løsning. Og vi advarer med det samme: de stopper ikke før I har fået præcis det resultat, I drømmer om.

Hvorfor? Fordi din ultimative tilfredsstillelse er vores motivation.

OUR CREATIVE MINDS

Ali Imran

Project Manager
info@bgdesign.dk

Fatima

Graphic Designer
fatima@bgdesign.dk

Bikash

Developer
bikash@bgdesign.dk

LAD OS KOMME I GANG !

BG DESIGN

+45 52 19 15 05

info@bgdesign.dk